Primavara a sosit, balconul ti-e inflorit?

Agentie imobiliara Gheorgheni

Primavara a sosit, balconul ti-e inflorit?

Care anotimp ar putea inspira o persoană mai bune decât primăvara? Peste tot apar florile, pajiștile sunt colorate, dar cum este balconul nostru?

Da, știm că în acest caz nu putem vorbi decât despre o palmă de spațiu, în majoritatea cazurilor avem la dispoziție 4 metri pătrați, dar asta este mai mult decât nimic.

Vă vom arăta cum să profitați la maximum de balconul blocului vostru, astfel încât cafeaua sau ceaiul de dimineață să fie și mai distractiv pe noul vostru balcon. Balconul poate deveni un spațiu ideal pentru relaxare, desprins parcă din povești.
Un balcon poate fi de două feluri: deschis sau închis, iar această caracteristică influențează considerabil și semnificativ amenajarea acestuia.
Începutul acestui proces presupune înainte de toate o selectare a tuturor obiectelor care se află aici, respectiv o bună curățare. Pe timpul iernii, majoritatea balcoanelor servesc ca și spațiu de depozitare, dar o dată cu sosirea primăverii putem face o selecție a lucrurilor aici depozitate, astfel vom obținem mai mult spațiu util, de care, să recunoaștem, vom avea nevoie.

Apoi, poate începe distracția!

Amenajarea unui balcon închis nu ar trebuie să presupună prea mari sacrificii, trebuie să ne decidem ce utilitate îi dăm acestui spațiu și în ce manieră vrem să îl amenajăm.

  


Dar, ca balconul dumneavoastră să fie cu adevărat distractiv, am dori să menționăm că amenajarea unui astfel de spațiu nu este întotdeauna o chestiune de bani. Pentru ca balconul să fie unul confortabil și tineresc, veți avea nevoie de plante rezistente, colorate, câteva decorațiuni, scaune și mese pliante. În majoritatea cazurilor, acestea se pot achiziționa și second-hand sau din supermarket.

SFATURI

  • Alegeți o masă de colț sau una pliantă.


    

 

  • Se poate placa, pava sau se poate utiliza iarbă artificială, pietricele sau putem alege un covor impermeabil.


  

 

  • Când selectați surse de lumină, selectați lumânări și șiruri de lumină


   

  • Acordați atenție schimbării vremii. Puteți opta pentru mobilier rezistent la intemperii. Sunt practice și umbrelele de soare care pot fi montate.

  • Multe plante pe balcon! Vopsiți peretele alb, astfel vă puteți juca cu selecția plantelor.

 

    

  • Folosiți perne colorate impermeabile. Cu cât este mai colorat, cu atât este mai distractiv.

  

  • Balansoarele și chiar și hamacul are loc pe balcon.

  

  • Masă / scaun: paleții sunt o alegere simplă și atractivă. În cazul unei schimbări de vreme, pernele și acesoriile pot fi ușor luate de pe aceștia.

  • Clar, binecunoscuta combinație de alb-negru