Investitia ideala pentru o familie

Joseni

de vanzare EUR 45900 
ID oferta: 184
Tip: de vanzare Suprafata: 150 mp Bai: 1 Camere: 5 Numar Camere: 5Suprafata utila: 150 mpSuprafata Teren: 370 mpNumar Dormitoare: 3Numar Bai: 1Numar Bucatarii: 1An Constructie: 1955


De vânzare casă de locuit situată în Joseni, nr. 615, jud. Harghita, cu suprafața de 75m² la sol, cu mansardă de 65 m². Imobilul a fost construit în anul 1955 din cărămidă și lemn, cu stuctura de rezistență beton și piatră, pe un teren de 370 m². Este compus din 5 camere, o bucătărie, o baie, wc, antreu, cămară,are toate utilitățile necesare. În curte se regăsesc : vatră, fântână și anexe gospodărești.

Această casă are nevoie de amprenta ta, livingul se situează la parterul casei, sub fereastră se află arbuști care trebuie defrișați ca livingul tău să fie cât mai luminos. Parchetul din living este în condiție bună. Încălzirea este pe sobă de teracotă dar are și încălzire centrală proprie. 

Treptele sunt în condiție bună, din lemn, au un caracter aparte.

Bucătăria este cea mai mare încăpere din casă, unde se poate aranja un loc unde se poate lua masa. Încăperea este luminoasă, iar plantele ar adora să stea aici. Tejgheaua din mijlocul bucătăriei se poate demonta și înlocui cu o insulă de bucătărie, deasupra căreia se pot instala mai multe lustre. Ușa din bucătărie dă în curtea din spate, unde se poate amenaja o mică terasă, eventual un grill.

Camerele, respectiv WC-ul de la mansardă sunt mici, dar și aici se dovedește că livingul și bucătărie sunt inima căminului.

Această proprietate este investiția ideală pentru o familie cu 2 copii.

 

Alte caracteristici

  • Destinatie: Locuinta
  • Materiale: Caramida Lemn
  • Structura Casa: Caramida
  • Tip Casa: Individuala

Contacteaza agentul

Prin telefon, e-mail sau formular

Sandor Dorin
Sau sunati la

0758565734